HATAY’IN HAKKI OLANI SÖKÜP ALACAĞIZ!

Hatay’da seçim sonuçlarına göre iki milletvekili çıkardıklarına ilişkin iddiasında İl Seçim Kurulunda ancak toplam sandık sayınının %2’sini açtırabildiğini duyuran Milliyetçi Hareket Partisi hukuk mücadelesini YSK’ya taşıma ka

İSKENDERUN 1.07.2018 22:17:44 0
HATAY’IN HAKKI OLANI SÖKÜP ALACAĞIZ!

Her gittiğimiz yerde önce Cumhur ittifakının adayına oy istediklerini hatırlatan MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı “Sonra gittik Milliyetçi Hareket Partisine oy istedik.

Hatay’da 136 bin alın teri organik helal oy var, Milliyetçi Hareket Partili seçmenin hepsi de döndü cumhurbaşkanlığında Sayın Erdoğan’a oylarını vermediler mi? Bugün Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasında hepimizin katkısı yok mu? Biz cumhur ittifakının ülkeyi hangi sıkıntılardan, hangi belalardan kurtaracağını her yerde ifade ettik.

Cumhur ittifakı sadece işimize geldiği zaman değil, her gün konuştuk.  Ama üzülerek söylüyorum 45 günlük seçim sürecinde hiçbir milletvekili adayı cumhur ittifakının C’sini ağzına almadı.  Aylardır Devlet Bahçeli’nin bu ülke için ne kadar önemli bir insan olduğunu anlatanlar, milletvekili adayı olduktan, liste açıklandıktan sonra 45 gün boyunca bir kere Devlet Bahçeli’nin ismini söylemediler” diye konuştu.

Bu ülkede her gün seçim olduğuna işaret eden MHP’li Kaşıkçı “9 ay on gün sonra yine bir seçim var, o seçimde biz yine o meydanlara çıkacağız.  Bize inanmayanlar, zaten bu seçim sonucu onlara büyük bir tokat oldu.

İnşallah o seçimde de biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ak partili seçmenle birlikte yolumuza devam edeceğiz.  9 ay 10 gün sonra belediye seçimleri var, bu duyurulur! Bugün bize yardımcı olmayanlar, 9 ay 10 gün sonra yeniden bir seçim var, o seçimde de yüz yüze bakacıyız.

Eğer küçük, basit düşünüyorsanız size söyleyecek bir şeyimiz yok! yarın YSK’ya başvuru yapmacığız. İskenderun meydanından tekrar sesleniyorum, samimi iseniz yarın gelin YSK’da bize omuz, destek verin, dosta düşmana da herkese de bir mesaj olsun” şeklinde konuştu.

Gittikleri tüm seçim kurullarında açtırabildikleri sandık sayısının Hatay’daki sandık sayısının %2 olduğuna dikkat çeken MHP’li İbrahim Gül de şunları söyledi: “%2 sandıkla 50 oyumuzu geri aldık ama gerisini açmaya cesaret edemiyorlar.

Biliyorlar ki o fark da kapanacak, inanıyorum ki beş katı fark atacağız onlara, çünkü sonuçları resmi olarak da aldık. İl Seçim kurulundan aldığımız sonuç şu; ‘arkadaşlar %99,7 sandık açıldı, hadi gidin hayırlı olsun, geriye kalan oyların hepsi Ak Partiye çıksa bu fark kapanmaz, gidin hayırlı olsun’ dendi.

Hatay İl Seçim Kuruluna dilekçe verip sonuçları istedik ve bana verdikleri sonuç elimde. Hesapladığımız zaman, 8 bin 100 farkla milletvekilliği Milliyetçi Hareket Partisinindi.

Aradan kısa bir zaman, bir saat sonra o 8 bin 500’ün de kapandığını, yaklaşık kendilerinin 100-150 oy önde olduklarını beyan etmeye başladılar. Bizler Hatay’daki aldığımız oyu söyledik. Seçim kurullarına yaptığımız itiraz sonucunda; 15 ilçedeki 17 bölgenin sandıklarının tamamının açılıp sayılmasını istedik. Maalesef bu isteğimiz karşılık bulmadı ve ret etildi”

Ak partinin idarecilerine, milletvekillerine ve tüm teşkilatındaki görevli il-ilçe başkanlarına seslenen MHP’li Gül şöyle devam etti: “Gelin arkadaş, eğer dürüstseniz, doğruysanız yüksek seçim kuruluna müracaat ettik, orada birlikte hareket edelim, seçim kurulunda sizler de sandıkların açılması için dilekçenizi verin, sandıklar açılsın.

Eğer sonuç benim aleyhime çıkarsa kazanan milletvekili arkadaşınızın kolundan tutup havaya kaldırayım hayırlı olsun diyeyim, bu yürek var mı sizde?

Varsa çıksınlar aynısını kendiler yapsınlar. Ve biz sandıkları açtıklarında kaybedeceklerini bildikleri, yaptıkları hileleri bildikleri için diyorum ki onlar buna cesaret edecek yüreğe sahip değiller. Eğer yürekliyseniz, vicdan sahibiyseniz, Allah korkusu varsa gelin hakkımızı geri teslim edin.

Bu hakkı inşallah bizler alacağız. Hiç kimse umudunu kaybetmesin, hiç kimse heyecanını yitirmesin, biz yarın inşallah vekilimiz, il başkanımız Yüksek Seçim Kurulunda görevli hukukçu arkadaşımızla birlikte genel başkanımızın yanına gideceğiz. YSK’ya gerekli müracaatımızı yapıp, elimizdeki verilerle genel başkanımızın talimatıyla inşallah Hatay’ın hakkı olanı söküp onların elinden alacağız.      

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    16260,10%0,87
  • DOLAR

    44,31% 0,03
  • EURO

    51,46% 0,34
  • GRAM ALTIN

    6307,38% -1,54
  • Ç. ALTIN

    10757,95% -3,57

İlgili Haberler


MAGAZİN DÜNYASINDA ŞOK! EROL KÖSE’NİN 16. KATTAN GELEN TRAJİK VEDASI

HATAY’DA SAĞANAK KRİZİ: ALTINÖZÜ’NDE TOPRAK YOLU YUTTU!

OYAK Çimento’ya Küresel Sürdürülebilirlik Onayı

ŞARJ ÜCRETLERİNDE YENİ DÖNEM: EK ÜCRETLER KALDIRILDI, SİSTEM DEĞİŞTİ

İBB DAVASINDA GAZETECİLERDEN ANLAMLI PROTESTO! "İSMAİL ARI VE ALİCAN ULUDAĞ'A ÖZGÜRLÜK"

ÜNİVERSİTE AFFI GELİYOR: ERDOĞAN ONAYINA GİDECEK ŞARTLAR BELLİ OLDU!

İBB DAVASI'NDA SEKİZİNCİ CELSE: MURAT ÇALIK VE RESUL EMRAH ŞAHAN SAVUNMALARINI YAPACAK

ABD BASINI ACIMADI: İSRAİL'İN İRAN AYAKLANMASI PLANI ÇÖKTÜ, TRUMP DA BU YANILGIYA KATILDI

KILIÇLI YEMİN RETTİ: EBRU EROĞLU'NUN TSK'YA DÖNÜŞ UMUDU MAHKEME ENGELİNE TAKILDI!

GÜRLEK DUYURDU: BİLİRKİŞİLİKTE ŞEFFAFLIK VE HIZ DÖNEMİ

KATAR’DA ACI KAYIP: 1 ASKERİMİZ, 2 ASELSAN PERSONELİ ŞEHİT

İSTANBUL’DA BİNA FACİASI: 9 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI

ESNAF ALARM VERİYOR: SGK BORÇLARI VE E-HACİZ MECLİS GÜNDEMİNDE

YARGITAY ONADI: WHATSAPP DELİL SAYILDI, İSPATLANAMAYAN ALTIN TALEBİ REDDEDİLDİ

SÜLEYMAN SOYLU'DAN İSRAİL ÇIKIŞI: "300-400 BİN ŞEHİT VERİRİZ BELKİ AMA İSRAİL DİYE BİR MEMLEKET KALMAZ"

EŞEL MOBİL BİTTİ: MOTORİNE DEV ZAM KAPIDA, FİYATLAR UÇACAK

BODRUM’DA KORKU DOLU SABAH: MARİNADA YANGIN, 8 YAT KÜL OLDU

Acılı babadan yürek yakan sözler: “Oğlum iyilik yaparken öldürüldü”

GENÇ FUTBOLCU CİNAYETİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM: SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR

EMEKLİ BEKLEDİ, İKRAMİYE ARTMADI: AKP BİNASINDAKİ GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

SAĞLIKTA ‘BAŞARI HİKAYESİ’ VURGUSU: ERDOĞAN’DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

TRUMP’TAN AVRUPA’YA SERT SÖZLER: “KORKAKLAR, ABD’SİZ NATO KAĞITTAN KAPLAN”

ADANA’DA PANİK YARATAN SİRENLER: İNCİRLİK ÜSSÜ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

“KANUN DAR GELİYOR” EMNİYETTE YENİ DÖNEMİN SİNYALİ

POMPADA ŞOK! MOTORİNE 5,18 TL ZAM: FİYATLAR 70’İ AŞTI

“AYNI SAVAŞA İKİ FARKLI SÜRE!” Netanyahu’dan Çifte Mesaj Krizi

ANTALYA’DA KORKUNÇ YANGIN: ANNE VE 5 ÇOCUĞU YAŞAMINI YİTİRDİ

MİLLET İRADESİ MİTİNGİNE MÜDAHALE: GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI!

BAKAN GÜLER HATAY’DAN SESLENDİ: TÜRKİYE TEYAKKUZDA, HER TÜRLÜ TEDBİR MASADA!

İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI

Yükleniyor

loading

İSKENDERUN’DA SU KRİZİ: ŞEBEKEYE KİRLİ SU KARIŞTI

İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI

ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!

ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.

YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE

ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ

YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”

  • Pazartesi 15.7 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 16.7 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.2 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17