ARSUZ TURİZM VE KÜLTÜR DERNEĞİ İLE İTSO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Aslan, ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, protokolü birlikte imzalarken, her iki tarafa da hayırlı olunması temennisinde bulunuldu.
Ziyarette Aslan, Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin amacı hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler vererek, “Arsuz turizminin tanıtımına katkı verebilmek, ilçemizin zengin tarihini doğa güzelliğini, denizini tanıtabilmek, Arsuz’da 12 ay 4 mevsim turizm yapılabileceğini üye işyerlerimize misafir gelmelerini sağlamak için çalışmalar yapmaktayız.
Bu kapsamda; İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin gelmeden önce rezervasyon yapmaları gerekmektedir. Üyelere, otellerde yaz sezonu (Haziran, Temmuz Ağustos, Eylül) ayları yüzde 20 indirim, diğer aylar yüzde 40 indirim sağlanacaktır. Restoranlarda tüm yıl yüzde 15 indirim sağlanacaktır. Döner ve Pizza salonlarında yüzde 10 Bayan kuaförlerde yüzde 10 indirim sağlanacaktır. İndirimler Dini Bayram tatillerini ve festivalleri kapsamamaktadır. Konuklar protokol yapılan kurumun kimliklerini ibraz ederek indirimden faydalanabilirler” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Dernek yönetimine Arsuz Turizmine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Bölgemizin önemli turizm şehri olan Arsuz’un gelişmesi için el birliği ile hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
İTSO üyelerimizin de bu indirimlerden faydalanacak olması önemli. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.İTSO Meclis Üyesi Bülent Seküoğlu’nun da hazır bulunduğu protokol imzasında, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, Dernek ikinci başkanı Metehan Sakallı, Dernek yönetim kurulu üyeleri Taner Uçar ve Şehmus Çelik, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Yükleniyor
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
ATAKAŞ’TAN EKONOMİK SAVAŞIN ORTASINDA EZBER BOZAN DURUŞ: "TEK BİR ÇALIŞANIMIZI BİLE İŞTEN ÇIKARMADIK!
ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.
YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE
ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ
YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”
YÜZYILIN FELAKETİ UNUTULMADI: İSKENDERUN’DA DUYGU DOLU ANMA YÜRÜYÜŞÜ
- Pazar 14.5 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 13.5 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 17.4 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


