YOLSUZLUK VARSA HODRİ MEYDAN!

31 Mart seçimleri bitti ancak tartışmaları bitmedi. İstanbul, Ankara gibi kentlerde tartışmalar sona ermesine rağmen Hatay’ın en kozmopolit ilçelerinden olan Samandağ’da tartışmaların ardı arkası kesilmiyor.

Hatay 16.12.2019 15:17:55 0
YOLSUZLUK VARSA HODRİ MEYDAN!

Geçtiğimiz günlerde Refik Eryılmaz’ın açıklamalarının ardından eski başkan Mithat Nehir suskunluğunu bozdu. Eski başkan Mithat Nehir açıklamalarında, “Planda yeni yönetim tarafından yapılan erişebildiğim değişiklikler röportajımızın sonunda yayınlanmıştır.

Plan ile ilgili değişiklikleri inceleyerek yasal itiraz süresini (18 Aralık) kaçırmayınız. Hazırladığımız ve uzun bir süre emek verdiğimiz imar planında Sayın Refik Eryılmaz tarafından yapılan değişiklikleri tespit ettikçe saygıdeğer halkımla paylaşmaya devam edeceğim... Şu andaki belediye binamızın yeri bizim planda Belediye Hizmet Alanı olarak yer almışken, müdahale sonucu 5 katlı ticari alana (yani AVM vs.) dönüştürülmüştür.

Son belediye meclis toplantısında belediye başkanı sayın Refik Eryılmaz yine bizim dönemi diline dolamış. 'Bağımsız denetçilere hazırlattığı raporda yolsuzluk tespit ettiğini açıklamış. Ben diyorum ki yolsuzluk varsa hodri meydan, bunun sonuçlarına katlanmaya hazırım. Ancak yolsuzluk yoksa sen iftiracı olmanın sonuçlarına katlanmaya hazır olmalısın.” dedi.  

ESAS SORUN SAHİLDEKİ RANT 

Nehir açıklamalarının devamında, “Ankara Büyükşehir Belediyesi, seçimlerden sadece 1 ay sonra mali tabloyu ve abartılı harcamaları tespit edip kamuoyu ile paylaştı.Yani 5 milyon nüfuslu bir şehrin belediyesi meclis azınlığına rağmen, 1 ayda gerekli bütün ekonomik tespitleri yaptı, makul olmayan harcamaları kamuoyu ile paylaştı.

Keza 20 milyon nüfuslu İstanbul'un Büyükşehir Belediyesi de meclis azınlığına rağmen, seçimlerden sadece 1 ay sonra gerekli tespitleri yaptı ve sonuçlarını bütün Türkiye ile paylaştı. 125 bin nüfuslu Samandağ belediyesi ise ancak 8 ayda tespit yapabilmiş.Para ödediği kişilere bir rapor hazırlatmış ve yolsuzluk yapıldığını iddia etmiş. Ne yani parasıyla rapor hazırlayan kişiler senin istemediğin şeyleri mi yazacaktı?

Buradaki esas sorun bence şudur; Deniz sahilini bir kaç holdinge peşkeş çekmek istediği ortaya çıkınca gündemi değiştirmek için 8 ay sonra böyle bir iddiayı ortaya atmıştır. Revize imar planını korsan bir şekilde değiştirip yüzlerce mağduriyet yaratan Eryılmaz, halkın kabaran öfkesini, gündemi değiştirerek kontrol etmeyi denemiştir. Sayın Eryılmaz'a sesleniyorum, eğer herhangi bir hizmet yapmayı düşünüyorsan hizmetlere odaklanma zamanın gelmiştir.

İNSANLAR HİZMET BEKLİYOR

İnsanlar değiştirilen revize imar planı ile yarattığın mağduriyetleri gidermeni bekliyor. Haksız ve hukuksuz bir şekilde, evlerini, ekmek teknelerini yıktığın kişilerin ahı senin yakanı bırakmayacak. İnsanlar revize imar planı ile verdikleri dilekçeleri ulaştıracağına inanmıyor. İnsanlar, emekleriyle geçinenlerin gururuyla oynamaktan vazgeçmeni bekliyor.
Her zaman dediğim gibi istediğin televizyon programında seninle, benim dönemle ilgili her şeyi tartışmaya hazırım. Halka doğruları ve gerçekleri söylemekten hiç bir zaman vazgeçemeyeceğim. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    15750,07%-2,31
  • DOLAR

    43,97% 0,05
  • EURO

    51,01% -0,16
  • GRAM ALTIN

    7289,81% 1,21
  • Ç. ALTIN

    11848,56% 0,00

“TÜRKİYE’Yİ YASA BOĞAN OLAY: FATMA ÖĞRETMEN VE KAN DONDURAN İTİRAF”

İRAN’DA GİZLİ SEÇİM İDDİASI: YENİ DİNİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY Mİ?

MECLİS’TE MAKAM ARACI İFŞASI: BİR ŞOFÖRÜN GÜNLÜK PROGRAMI TARTIŞMA YARATTI

HÜRMÜZ BOĞAZI’NDA GERİLİM TIRMANIYOR: İRAN 10’DAN FAZLA TANKERİN VURULDUĞUNU DUYURDU

LAVROV’DAN NÜKLEER UYARI: “NÜKLEER SİLAHI OLMAYANI HARİTADAN SİLİYORLAR”

İRAN’DAN FIRLATILAN FÜZELER KATAR’I VURDU: ABD ÜSSÜ ALARMDA

“TÜRKİYE’YE SALDIRI OLUR MU?” SORULDU, HAKAN FİDAN NET YANIT VERDİ

MECLİS’TE İFTAR KRİZİ: ÖZGÜR ÖZEL GİTMİYOR, ADRES SİNCAN CEZAEVİ

İLAHİLİ ZİL TARTIŞMASI BÜYÜDÜ: ALİ ERBAŞ’IN KIZINDAN ELEŞTİRENLERE SERT SÖZLER

BOLU’DA KRİTİK GELİŞME: İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN TANJU ÖZCAN KARARI

SAVAŞ 4. GÜNÜNDE: ORTADOĞU'DA SALDIRILAR PEŞ PEŞE

İRAN HÜRMÜZ BOĞAZI’NI KAPATTIĞINI DUYURDU

TANJU ÖZCAN VE BAŞKAN YARDIMCISI SÜLEYMAN CAN TUTUKLANDI

AKARYAKITTA TARİHİ ZAM İDDİASI GÜNDEMDE

TANJU ÖZCAN TUTUKLAMA TALEBİYLE HAKİM KARŞISINDA

RIZA AKPOLAT İDDİASI GÜNDEMİ SALLADI: CHP İÇİNDEN DİKKAT ÇEKEN TEKLİF

DÜNYA PETROL PİYASASI UÇURUMDAN DÖNDÜ: İRAN İHA’SI ARAMCO’YU VURDU

PİYASAYA ACİL MÜDAHALE: MERKEZ BANKASI REPO İHALELERİNİ DURDURDU

ORTA DOĞU’DA CEPHE GENİŞLİYOR: İSRAİL LÜBNAN’I VURDU, 31 ÖLÜ

İRAN SALDIRILARI SONRASI ANKARA’DAN MESAJ: EKONOMİ İÇİN ÖNLEMLER HAZIR

SAVAŞTA YENİ AŞAMA: İNGİLTERE ABD’NİN İRAN OPERASYONUNA ÜS DESTEĞİ SAĞLADI

ERDOĞAN SAHADA: TRUMP DAHİL 6 LİDERLE KRİZ DİPLOMASİSİ

KRİZİN YENİ CEPHESİ GÖKYÜZÜ: İRAN HAVA SAHASI KAPANDI, UÇUŞLAR TÜRKİYE’YE AKIN ETTİ

ÖZGÜR ÖZEL İRAN SALDIRILARI SONRASI CHP’NİN TUTUMUNU 7 MADDEYLE AÇIKLADI

ORTADOĞU KRİZİNDE YENİ PERDE: TRUMP “İRAN DİYALOG İSTİYOR” DEDİ

İRAN AJANSI AHMEDİNEJAD’IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ DUYURDU

BORSA İSTANBUL İDDİALARI GÜNDEMİ KARIŞTIRDI: ŞİMŞEK AÇIKLAMA YAPTI

ALİ HAMANEY OPERASYONUNDA ŞOK İDDİA: CESEDİNİN YANINDA MOSSAD AJANI MI VARDI?

BEYLİKDÜZÜ DÖNEMİNE SORUŞTURMA: İMAMOĞLU İÇİN HAPİS İSTEMLİ YENİ DAVA

HAMANEY SONRASI İLK AÇIKLAMA: İRAN “TARİHİN EN AĞIR SALDIRISI” İÇİN HAZIRLIKTA

Yükleniyor


ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ

HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR

HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ

HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI

VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ

Depremin 3. Yılında Dayanışma :Cemil Tugay Erzin’de Temaslarda Bulundu

  • Çarşamba 15.4 ° / 4.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 15 ° / 2.7 ° Güneşli
  • Cuma 15.3 ° / 3.9 ° false

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 24 18 2 4 40 58
2.FENERBAHÇE A.Ş. 24 15 0 9 31 54
3.TRABZONSPOR A.Ş. 24 15 3 6 20 51
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 24 13 4 7 16 46
5.GÖZTEPE A.Ş. 24 11 4 9 11 42
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 24 11 7 6 16 39
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 24 7 6 11 -2 32
8.KOCAELİSPOR 24 8 10 6 -4 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 24 7 9 8 -10 29
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24 6 9 9 -4 27
11.CORENDON ALANYASPOR 24 5 8 11 -4 26
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 24 6 12 6 -6 24
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 24 6 12 6 -14 24
14.TÜMOSAN KONYASPOR 24 5 11 8 -10 23
15.İKAS EYÜPSPOR 24 5 12 7 -16 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 24 4 12 8 -15 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 24 3 10 11 -25 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 24 3 17 4 -24 13