HBB OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI
Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Ocak Ayı Olağan Toplantısını yaptı.
Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Ocak Ayı Olağan Toplantısı, 7 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Dolar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplam 3’ü ek olmak üzere toplam 57 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Ocak ayı olağan meclis toplantısında;
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının 2019 yılı içerisinde çalıştırılmaya devam edilecek sözleşmeli personelin ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Ulaşım Komisyonuna havale edilen akıllı kart teknolojisiyle elektronik ücret toplama sistemi işini işletmek ve işlettirmek hakkının Hatay Ulaşım Sanayi ve Ticaret AŞ’ye devredilerek, elektronik ücret toplama sisteminin devreye alınmasından itibaren 10 yıllığına devredilmesi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabuledildi.
Ulaşım Komisyonu ile Plan- Bütçe Komisyonuna havale edilen EXPO 2021 organizasyonu kapsamında fuar alanı içerisinde ziyaretçilerin ulaşımını sağlamak amacıyla elektrikli araçlarla yolcu taşıma sistemi oluşturulması planlanmaktadır. Sistemde kullanılacak elektrikli araçların tasarımı ve imalatı için 5393 sayılı Belediye Kanununun 75/a. Maddesine istinaden ortak hizmet projeleri kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun teknik üniversitesi arasında yapılacak protokol için Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yetki verilmesi talebi ile ilgili komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Bir sonraki olağan meclis toplantısının 4 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’te yapılamasına karar verildi.
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,90% 0,20
-
GRAM ALTIN
6498,91% -5,08
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
İlgili Haberler
“TARTIŞMALI GENELGEYE YARGI FRENİ: DANIŞTAY MEB’DEN SAVUNMA İSTEDİ”
“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
Yükleniyor
Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ
HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT
ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ
HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR
HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ
HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 16.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu




