HATSU’YA ENERJİ ÜRETME YETKİSİ
Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (HATSU) yenilenebilir enerji üretme yetkisi verdi. Kasım ayı olağan toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr
Kurul, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Genel kurul, yoklama ve bir dakikalık saygı duruşu ile başlarken, bir önceki genel kurul birleşimine ait karar özetleri okundu.
Meclis, denetçilere ödenecek tutarı oy çokluğu ile kabul etti. 2 asil ve 2 yedek denetçi seçiminde, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından denetçilere ödenecek tutar oy birliğiyle kabul edildi.
Kurulda;
“Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne gelir elde etmek, sürdürülebilir şehircilik anlayışına ve çevreye uyumlu yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanmak için rüzgar enerjisi (RES), güneş enerjisi (GES), doğaya uyumlu mikro hidro elektrik santralleri kurulması, dağıtım şirketi Toroslar Enerjisi. TEDAŞ, EPDK ve tüm kamu kurumlarında işlemleri takip etmek üzere Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları ve ilgili daire başkanlıklarına oy birliğiyle yetki verildi.

HATSU Genel Müdürlüğünün 2020-2024 Yıllarına ait stratejik planının görüşülmesi, 2020 yılına ait performans programının görüşülmesi, 2020 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve Bütçe Kararnamesi konuları Plan ve Bütçe Komisyonuna, 2020 yılı su satışı ve kullanılmış suların boşaltılmasına ilişkin ücret tarifelerinin görüşülmesi Plan, Bütçe ve Tarifeler Komisyonuna ve HATSU tarafından hazırlanan (HATSU) “Memur Disiplin Yönetmeliği”nin görüşülmesi de Hukuk ve İçişleri Komisyonuna havale edildi.
HATSU’ya tahsis edilen Matematikçi kadronun değişikliği, HATSU kuruluş ve yönetimine dair teşkilat yönetmeliğindeki iş sağlığı ve güvenliği işlerinin yürütülmesi ile ilgili görev ve yetki değişikliği ve HATSU kuruluş ve yönetimine dair teşkilat yönetmeliğindeki hizmet binalarının kiralanması, iş ve işlemlerinin yürütülmesi ile ilgili görev ve yetki değişikliği de oy birliğiyle kabul edildi.”

-
BIST 100
18213,85%0,48
-
DOLAR
45,51% 0,19
-
EURO
53,12% 0,11
-
GRAM ALTIN
6818,12% 0,37
-
Ç. ALTIN
10865,96% 0,00
İlgili Haberler
ALİ KOÇ VE RAHMİ KOÇ HEM BAHÇELİ’YLE HEM DERVİŞOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
BİNGÖL’DE “YANLIŞ EVE OPERASYON” İDDİASI:15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KOLUNUN KIRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE KAYYUM DEĞİŞTİ: İSTANBUL VALİ YARDIMCISI AYHAN TERZİ GÖREVE BAŞLADI
ÖZEL’İN “ANNENE KÜFREDENLERİN YANINA GİDİYORSUN” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
HBB MECLİSİ’NDE SERMAYE ARTIRIMI VE KADRO KARARLARI DİKKAT ÇEKTİ
BELEN GEÇİDİ’NDE HEYELAN ALARMI! ANTALYA-İSKENDERUN KARAYOLUNDA TRAFİK DURDURULDU
SAADET PARTİSİ’NDE “BUTLAN” DAVASINDA KARAR ÇIKTI
MOTORİNE YENİ ZAM YOLDA: LİTRE FİYATINA 1 LİRA 10 KURUŞ ARTIŞ BEKLENİYOR
BAKANLIKTAN TÜİK TEPKİSİ: “GÖREVDEN ALINDI” DEMEK DEZENFORMASYON!
CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SORUŞTURMA İZNİ! GÖZLER BALIKESİR’DEKİ İHALE DOSYASINA ÇEVRİLDİ
AYDIN’DA PROTOKOL KRİZİ: ÇERÇİOĞLU VE SARIBAŞ İL BAŞKANLARININ GERİSİNDE KALDI
Yükleniyor
HBB MECLİSİ’NDE SERMAYE ARTIRIMI VE KADRO KARARLARI DİKKAT ÇEKTİ
BELEN GEÇİDİ’NDE HEYELAN ALARMI! ANTALYA-İSKENDERUN KARAYOLUNDA TRAFİK DURDURULDU
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN TEDAVİ DESTEĞİ UMUT OLDU
MEHMET ÖNTÜRK DÖRTYOL İÇİN DÜĞMEYE BASTI: DEV PROJE HIZLA TAMAMLANACAK!
HESOB KÜRSÜSÜNDEN AYNI MESAJ: ESNAF SICAK PARA BEKLİYOR
HATAY’DA DEV ALTYAPI SEFERBERLİĞİ: ÖNTÜRK’TEN “SÖZLERİMİZİ TEK TEK TUTACAĞIZ” MESAJI
EMNİYETTE YENİ ATAMA: BELEN’DE GÖREV CEVİZOĞLU’NA VERİLDİ
- Cuma 22.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 23.7 ° / 13.9 ° Güneşli




