COVİD-19 ÇAĞRI MERKEZİ KURULDU
Covid-19 çağrı merkezi kuruldu Hatay Devlet Hastanesi’nde koronavirüs vakalarının artmasının ardından hasta yakınlarına bilgi verilebilmesi adına Covit19 çağrı merkezi kuruldu.
Covid-19 çağrı merkezi kuruldu Hatay Devlet Hastanesi’nde koronavirüs vakalarının artmasının ardından hasta yakınlarına bilgi verilebilmesi adına Covit19 çağrı merkezi kuruldu.
HASTANE İLE HASTA YAKINLARI ARASINDAKİ İLETİŞİM KOLAYLAŞACAK
Konuyla ilgili Hatay Devlet Hastanesi tarafından yapılan duyuruda, “Pandemi servislerimizde ve yoğun bakımlarımızda yatmakta olan hastalarımızın yakınlarının, Hastanemiz ile iletişim kurmalarını kolaylaştırmak amacıyla, hastanemiz bünyesinde “Yatan Covid -19 Hastası Olan Vatandaşlarımıza Yönelik Çağrı Merkezi “ oluşturuldu. 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet verecek olan çağrı merkezimizin, hasta yakınları ile hastanemiz ve doktorlarımız arasındaki iletişimi kolaylaştıracağına inanıyoruz.
Hastanemizde yatmakta olan hastaların yakınları için oluşturduğumuz çağrı merkezimiz ile sağlıklı ve doğru bilgiye kolay ulaşılabilecek olup, hasta yakınlarının bilgi edinme hakkına katkı sağlayarak sürecin daha sağlıklı yürütülmesine şüphesiz ki büyük katkılar sağlayacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız, hasta yakınları için oluşturulan çağrı merkezimizi, kovid test sonuçlarını sorgulamak için meşgul etmemeleridir. Kovid test sonuçları E-Nabız sistemi üzerinden görülebilmektedir. Çağrı merkezimizden bireylerin Kovid-19 test sonucuna ilişkin bir bilgi hasta mahremiyeti ihlaline yol açacağından kesinlikle verilmeyecektir. Yatan hastaları olan vatandaşlarımız için oluşturduğumuz çağrı merkezimize Hastanemiz Santral Numarası olan 0326 229 44 00 üzerinden 3696 / 3697 / 3698 dahili numaralarını tuşlayarak ulaşabilirsiniz” denildi.



-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% -0,11
-
EURO
50,55% 0,12
-
GRAM ALTIN
7119,10% -0,22
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
Yükleniyor
Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ
HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT
ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ
HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR
HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ
HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ
- Pazartesi 13.5 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 17.4 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 7.5 ° Güneşli


