COVİD-19 ÇAĞRI MERKEZİ KURULDU
Covid-19 çağrı merkezi kuruldu Hatay Devlet Hastanesi’nde koronavirüs vakalarının artmasının ardından hasta yakınlarına bilgi verilebilmesi adına Covit19 çağrı merkezi kuruldu.
Covid-19 çağrı merkezi kuruldu Hatay Devlet Hastanesi’nde koronavirüs vakalarının artmasının ardından hasta yakınlarına bilgi verilebilmesi adına Covit19 çağrı merkezi kuruldu.
HASTANE İLE HASTA YAKINLARI ARASINDAKİ İLETİŞİM KOLAYLAŞACAK
Konuyla ilgili Hatay Devlet Hastanesi tarafından yapılan duyuruda, “Pandemi servislerimizde ve yoğun bakımlarımızda yatmakta olan hastalarımızın yakınlarının, Hastanemiz ile iletişim kurmalarını kolaylaştırmak amacıyla, hastanemiz bünyesinde “Yatan Covid -19 Hastası Olan Vatandaşlarımıza Yönelik Çağrı Merkezi “ oluşturuldu. 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet verecek olan çağrı merkezimizin, hasta yakınları ile hastanemiz ve doktorlarımız arasındaki iletişimi kolaylaştıracağına inanıyoruz.
Hastanemizde yatmakta olan hastaların yakınları için oluşturduğumuz çağrı merkezimiz ile sağlıklı ve doğru bilgiye kolay ulaşılabilecek olup, hasta yakınlarının bilgi edinme hakkına katkı sağlayarak sürecin daha sağlıklı yürütülmesine şüphesiz ki büyük katkılar sağlayacaktır. Vatandaşlarımızdan ricamız, hasta yakınları için oluşturulan çağrı merkezimizi, kovid test sonuçlarını sorgulamak için meşgul etmemeleridir. Kovid test sonuçları E-Nabız sistemi üzerinden görülebilmektedir. Çağrı merkezimizden bireylerin Kovid-19 test sonucuna ilişkin bir bilgi hasta mahremiyeti ihlaline yol açacağından kesinlikle verilmeyecektir. Yatan hastaları olan vatandaşlarımız için oluşturduğumuz çağrı merkezimize Hastanemiz Santral Numarası olan 0326 229 44 00 üzerinden 3696 / 3697 / 3698 dahili numaralarını tuşlayarak ulaşabilirsiniz” denildi.



-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,07% 0,04
-
EURO
51,03% -0,31
-
GRAM ALTIN
7340,35% -0,20
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI
SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!
ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ
JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!
TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!
TBMM’DE İRAN GÜNDEMİ: FİDAN VE GÜLER VEKİLLERİ BİLGİLENDİRİYOR
HASAN TAHSİN GÖKCAN’IN YERİNE İRFAN FİDAN: AYM’DE YENİ DÖNEM!
MANAVGAT’TA OPERASYON DALGASI: ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNE YENİ GÖZALTILAR
AKARYAKITTA ZAM KISIR DÖNGÜSÜ: GECE GELEN ZAM BİTMEDEN YENİSİ KAPIDA!
HAMANEY SONRASI İRAN: YENİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY
ŞİMŞEK'TEN PETROL AÇIKLAMASI: "BU ŞOKLAR KALICI DEĞİL, TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ!"
DENİZLİ’DE KORKUTAN SARSINTI: 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM EGE’Yİ AYAĞA KALDIRDI!
AKARYAKITTA YENİ ZAM KAPIDA: MOTORİN 2 LİRADAN FAZLA ARTACAK
NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI’NA SUİKAST GİRİŞİMİ: TÜRKİYE ASYALISI ŞÜPHELİ YAKALANDI!
VALİ MASATLI: “HATAY’IN YENİDEN AYAĞA KALKIŞINDA KADINLARIN BÜYÜK PAYI VAR”
BÜYÜK YIKIM: HATAYSPOR’UN 2. LİG’E DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ
9. GÜNÜNDE SAVAŞ KONTROLDEN ÇIKIYOR: FÜZE VE İHA YAĞMURU
Yükleniyor
Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ
HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT
ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ
HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR
HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ
HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ
- Çarşamba 17.3 ° / 4.1 ° false
- Perşembe 13.4 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


