MEB, OKÇULAR VAKFI İÇİN HAREKETE GEÇTİ
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okçular Vakfı’nın, “Fetih şuurunu yaymak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenleyeceği yarışma için harekete geçti.İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okçular Vakfı’nın, “Fetih ?
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfıyla eğitim alanında yapılan işbirliklerine bir yenisi daha eklendi.
Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre; “Öğretmenlerin ok atmayı öğrenmesi” amacıyla Okçular Vakfı’na binasının alt katından salon tahsis eden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın “İstanbul’un Fethi” temalı resim yarışması için de kolları sıvadı.
Eğitimin üçüncü kişilere devredilemeyeceğine ilişkin yargı kararlarına karşın işbirliği anlaşmalarıyla vakıf ve derneklerin öğrencilere yönelik etkinlik düzenlemesine olanak sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, protokollerine yenisini ekledi.
Çok sayıda AKP’li ismin yönetiminde yer aldığı Okçular Vakfı ile “Okçuluk alanında işbirliği” içeren protokol imzalayan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, vakfın para ödüllü resim yarışmasının da yürütücüleri arasında yer aldı.
PTT DE SPONSOR OLDU
İşbirliği anlaşmalarıyla eğitimde etkinliğini artıran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eski yönetiminden aldığı yüksek bedelli kamu ihaleleri ile tartışmalara konu olan Okçular Vakfı’nın, İstanbul’un fethinin 567’nci yılı nedeniyle düzenleyeceği yarışma için para ödülü belirlendi. Vakfın, resim, şiir ve kompozisyon dallarında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle online düzenleyeceği yarışmaya PTT de sponsor oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan, “STK Okul-Yurt Faaliyetleri Raporu 2018” ile belediye bütçesinden 1 milyon 200 bin TL aktarıldığı ortaya çıkan Okçular Vakfı’nın yarışmasında dereceye giren öğrencilere PTT AVM’den alışveriş kuponu verileceği bildirildi. Vakfın, “Fetih şuurunun yayılmasını sağlamak” amacıyla öğrencilere yönelik düzenlediği yarışmanın seçici jürisinin İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacağı ifade edildi.
-
BIST 100
16206,98%1,58
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
51,01% 0,29
-
GRAM ALTIN
7128,82% 0,28
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Yükleniyor
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
GAZİANTEP’TE SU TARİFESİ TARTIŞMASI BÜYÜYOR: “12 M³ SINIRIYLA GİZLİ ZAM MI YAPILIYOR?”
KREŞ TARTIŞMASI SİYASETİ GERDİ: TEKİN’DEN ÖZEL’E AĞIR YANIT
HALKBANK DAVASI KAPANDI, HAKAN ATİLLA KONUŞTU: “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
YAVUZYILMAZ’DAN ‘EŞEL MOBİL’ UYARISI: MOTORİNE SERİ ZAMLAR GELMEK ÜZERE
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
- Salı 17.4 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 7.5 ° Güneşli
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu


