KARAMOLLAOĞLU: SALDIRILARA KARŞI SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN SESSİZLİĞİ BİZİ ŞAŞIRTMAKTADIR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2021 Yılı Yatırım Programı'nda halen yapımı süren Marmaris ve Ahlat saraylarının inşaası için de para ayrıldığını belirterek "Hakikaten, harcanan bu paralar içimizi sızlat?

GÜNDEM 20.01.2021 20:40:24 0
KARAMOLLAOĞLU: SALDIRILARA KARŞI SAYIN CUMHURBAŞKANI

Karamollaoğlu, Gelecek Parti’li Selçuk Özdağ’a yönelik saldırı için de “Bu saldırılara karşı Sayın Cumhurbaşkanı'nın sessizliği bizi şaşırtmaktadır. Yetkililer bu durum karşısında sessiz kalamaz, kalmamalıdır!” eleştirisinde bulundu.
Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği haftalık basın toplantısında konuştu. Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıya tepki göstererek, 'Fikir ve düşünce özgürlüğünün ortadan kaldırılması manasına gelen bu durum ve yaklaşım insanlığa da siyaset adamlığına da yakışmamaktadır' diye konuştu.
Karamollaoğlu'nun açıklaması şöyle:
SALDIRILARA KARŞI SAYIN CUMHURBAŞKANI'NIN SESSİZLİĞİ BİZİ ŞAŞIRTMAKTADIR: Son dönemde gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldırılar maalesef endişe verici şekilde artıyor. Şu hususu da açık bir şekilde ifade ediyorum; gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi ne siyaset adamlığına ne devlet adamlığına yakışır. Fikir ve düşünce özgürlüğünün ortadan kaldırılması manasına gelen bu durum ve yaklaşım insanlığa da siyaset adamlığına da yakışmamaktadır! Türkiye’mizin çözülmesi gereken o kadar çok meselesi beklerken, yaşanan şiddet olaylarından ve farklı gündemlerden dolayı artık esas meselelerimiz konuşulamıyor. Bu saldırılara karşı Sayın Cumhurbaşkanı'nın sessizliği bizi şaşırtmaktadır. Yetkililer bu durum karşısında sessiz kalamaz, kalmamalıdır! Rakamlarla oynayarak sorunları gizlemeye çalışsalar da bu durum ancak yatsı vaktine kadar sürer ve sonra her şey ortaya çıkar.”
TAKDİRE ŞAYAN: Türkiye, gıda fiyatları enflasyonunda yüzde 20,6 ile OECD ülkeleri arasında birinci oldu. Bu konuda birinciliği kimseye kaptırmamak gerçekten büyük başarı! Daha düne kadar tarımda kendi kendine yetebilen bir ülkenin şu an bu hale getirilmesi takdire şayan! Türkiye’nin üretimi artıracak yatırımlara ihtiyacı var. Tarımda sanayide ve teknolojide gerekli adımların atılması elzem.
İNTİHAR HABERLERİNİN DE ANA NEDENİ EKONOMİDİR: 2021 Yılı Yatırım Programı'na göre bu sene yazlık ve kışlık 2 yeni saray inşa edilecekmiş. Marmaris’teki yazlık saraya 640,5 milyon ve Bitlis Ahlat’taki kışlık saraya 99 milyon TL harcanması bekleniyor. Soruyorum sizlere bu harcanan para bu millete reva mı? Bu zihniyetten kurtulmadan Türkiye’nin ayağa kalması, problemleri çözmesi, fakirin halinden anlaması mümkün değil. Bir kere daha sesleniyorum; düşünün bunları!  Hakikaten, harcanan bu paralar içimizi sızlatıyor. Türkiye’nin bu tip yerlere değil, üretim tesislerine ihtiyacı var. Devlet adamı; garibanın halinden anladığı zaman itibar görür! İnsanlar aç haldeyken bazı şeyleri düşünemez, yanlış hareketlere yönelebilir. Emin olun duyulan intihar haberlerinin de ana nedeni ekonomidir. Nasıl ülkede ekonomik sorun yok diyebiliyorsunuz!
SAMİMİYSENİZ SAADET’LİLERİ TV’YE ÇIKARTIN: Sayın Cumhurbaşkanı'nın, Sn. Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi, Saadet Partisi’nin olmadığı ekranlarda Saadet Partisi hakkında konuşulmasını başlattı. Saadet Partisi ile alakalı dışardan insanları konuşturacağınıza, samimiyseniz parti mensuplarımızı ekranlara çıkartıp bizim fikirlerimizi dinleyin! Erbakan Hoca'mızın zamanında dediklerine bir kulak verin, arşivlere bakın. Ulaşamazsanız biz size temin edelim. Saadet Parti'miz hiçbir zaman Milli Görüş'ten milim ayrılmamıştır! Muhalefet, iktidarın yanlışlarını ortaya koymalı ve çözüm fikirleri sunmalıdır. Milletin manevi değerlerine saygısızlık yaparak hiçbir çözüm getiremezsiniz! Türkiye kutuplaştı, kamplaştı, milletimiz arasında gerilim çok fazla arttı. Gelin elbirliği ile bu gerilimi azaltalım. Muhataplarımızı hainlikle ve terörle itham etmeyelim!”

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,10% 0,06
  • EURO

    50,87% -0,21
  • GRAM ALTIN

    7192,09% -1,96
  • Ç. ALTIN

    11762,72% -0,52

İBB DAVASINDA DÖRDÜNCÜ GÜN: SAVUNMALAR SÜRÜYOR, BARİKAT TARTIŞMASI BÜYÜYOR

HALKBANK DAVASI NASIL DURDU? YAVUZYILMAZ ABD’NİN 10 ŞARTINI AÇIKLADI

ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA

DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME

İNDİRİMİN ÖMRÜ BİR GÜN SÜRDÜ! POMPA FİYATLARI YENİDEN TEPETAKLAK

ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

CHP’NİN 97’NCİ MİTİNGİ PENDİK’TE: “ZAFER YAKINDA” MESAJI

ABD BAŞKANI TRUMP: “İRAN’A DÜŞÜNDÜKLERİNDEN ÇOK DAHA FAZLA ZARAR VERDİK”

SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI

SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!

ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DA LİSTEDE: DÖŞEMEALTI’NDA OPERASYON

JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE SABAH OPERASYONU: GÖZALTI KARARLARI VAR

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE TARİHİ GECE: GALATASARAY LIVERPOOL’U YENDİ

TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!

EĞİTİM SİSTEMİ YİNE DEĞİŞEBİLİR:MEB YENİ MODEL ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

TBMM’DE İRAN GÜNDEMİ: FİDAN VE GÜLER VEKİLLERİ BİLGİLENDİRİYOR

ŞOK VE A101'DEN SONRA BİM DE TESLİM OLDU: "ASILSIZ HABERLERDEN ÜZÜNTÜ DUYUYORUZ!"

SİLİVRİ’DE SİYASET VE YARGI GERİLİMİ: İMAMOĞLU KONUŞTU, ERDOĞDU SAVUNMA YAPTI

HASAN TAHSİN GÖKCAN’IN YERİNE İRFAN FİDAN: AYM’DE YENİ DÖNEM!

MANAVGAT’TA OPERASYON DALGASI: ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNE YENİ GÖZALTILAR

İBB DAVASINDA GERGİN İKİNCİ GÜN: İMAMOĞLU’NDAN İDDİA MAKAMINA SERT SÖZLER ...

BAHÇELİ’DEN İBB DAVASI İÇİN YENİ ÇIKIŞ: “ADALET HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLSUN”

AKARYAKITTA ZAM KISIR DÖNGÜSÜ: GECE GELEN ZAM BİTMEDEN YENİSİ KAPIDA!

HAMANEY SONRASI İRAN: YENİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY

ŞİMŞEK'TEN PETROL AÇIKLAMASI: "BU ŞOKLAR KALICI DEĞİL, TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ!"

DENİZLİ’DE KORKUTAN SARSINTI: 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM EGE’Yİ AYAĞA KALDIRDI!

AKARYAKITTA YENİ ZAM KAPIDA: MOTORİN 2 LİRADAN FAZLA ARTACAK

Yükleniyor

loading

HALKBANK DAVASI NASIL DURDU? YAVUZYILMAZ ABD’NİN 10 ŞARTINI AÇIKLADI

DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME

İNDİRİMİN ÖMRÜ BİR GÜN SÜRDÜ! POMPA FİYATLARI YENİDEN TEPETAKLAK

ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

CHP’NİN 97’NCİ MİTİNGİ PENDİK’TE: “ZAFER YAKINDA” MESAJI

  • Cuma 12 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.7 ° / 5.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.5 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14