ERDOĞAN BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA KONUŞURKEN UYUYAKALDI
Erdoğan, AKP teşkilatları ile video konferansla bayramlaşma programında konuştu. Erdoğan, bayramlaşma mesajında uyuyakaldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramlaşma mesajında konuşurken uyuyakaldı. Konuşmasının ortasında duraksayan ve gözleri kapanan Erdoğan, birkaç saniye sonra sözlerine kaldığı yerden devam etti.
ERDOĞAN'DAN PARTİLİLERE UYARILAR...
Erdoğan, ‘Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir.’ dedi.
Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
Salgın çeşitli ülkelerde yeni varyantlarla yükselişe geçse de Türkiye henüz bu tehdidin pençesine düşmüş değildir.
Bazı alanlarda yetişmiş iş gücü adeta karaborsaya düşmüş durumda.
Türkiye'nin potansiyelinden, büyüklüğünden habersiz tellalla sürekli tersini söylüyor. 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla yürüyoruz.
Ülkemizde artık vesayeti diriltme hayalleri de ekonomi ve demokraside elde ettiğimiz kazanımları geriye götürme çabaları beyhudedir.
Kıbrıs'ta icra ettiğimiz program pek çok bakımdan önemliydi. Artık Kıbrıs Türklerinin uluslararası görüşmelerde masadaki tek talebi egemen devlet statülerinin tanınmasıdır. Bunun dışındaki tüm teklifler geçerliliğini yitirmiştir.
1963'ten itibaren Kıbrıs Türklerine katliam dahil her türlü haksızlığı yapan bunlardı. Türkiye'nin gösterdiği iyi niyete rağmen aleyhimize çalışan Rumlardı. Masadan kaçan Rumlardı.
Artık bizim için kuzey-güney Kıbrıs yoktur. Kıbrıs Türk Devleti'nin kısa zamanda geniş bir tanınırlığa kavuşması için her türlü gayreti göstereceğiz.
Türkiye'yi demokrasi ve kalkınma hakkından çıkarmak için uğraşanlar son viraja girdiklerinin farkındadır. Caddede, sokakta, evde her yerde biz olacağız. Vatandaşlarımızın sevinçli günlerinde de acılı günlerinde de yanlarında yer alacağız. Yarın vatandaşlarımız sandıkta AK Partili olarak sizlerin yaptıklarını ya da yapmadıklarını sandığa yansıtacak.
Sizlerin planlı, bilinçli çalışmalarınızla 24 saatin üzerine 24 saat daha ekleyerek bu ağır sorumluluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Önümüzdeki 2 yıl boyunca yapacağınız her işin çocuklarımızın ve onların evlatlarının geleceğine yön vereceğini aklımızdan çıkarmamalıyız.
İşte o gürüntüler
-
BIST 100
16140,04%-0,12
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,81% 0,01
-
GRAM ALTIN
6689,51% -2,32
-
Ç. ALTIN
11133,53% -2,89
İlgili Haberler
“TARTIŞMALI GENELGEYE YARGI FRENİ: DANIŞTAY MEB’DEN SAVUNMA İSTEDİ”
“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“MAÇ BİTTİ, KRİZ BAŞLADI: LIVERPOOL–GALATASARAY MAÇINA İNCELEME”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“AKP’SİZ BAYRAM” CHP 17 PARTİYLE GÖRÜŞECEK, KRİTİK TERCİH GÜNDEMDE
“4 TAŞINMAZIM VAR” DEDİ, BELGEYİ GÖSTERDİ! GÜRLEK’TEN MAL VARLIĞI ÇIKIŞI
CHP’DEN AKIN GÜRLEK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İBB DAVASINDA YARGILAMA SÜRÜYOR: 107 TUTUKLU BAYRAMDA CEZAEVİNDE
KUŞADASI BELEDİYESİ’NDE YENİ SÜREÇ: BAŞKAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI
İBB DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: MAHİR POLAT’A EV HAPSİ KALDIRILDI
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
Yükleniyor
“TARTIŞMALI GENELGEYE YARGI FRENİ: DANIŞTAY MEB’DEN SAVUNMA İSTEDİ”
“BAKAN ÇİFTÇİ AÇIKLADI: BAYRAMDA ‘RADAR TUZAĞI’ YOK”
“TRUMP’TAN İRAN’A AÇIK TEHDİT: GÜNEY PARS’I TAMAMEN YOK EDERİZ”
“BODRUM’DA SKANDAL İDDİA: ÖZBEK KADINI İNŞAATA GÖTÜRÜP İSTİSMAR ETTİLER”
“12 LİRANIN PEŞİNE DÜŞTÜLER! KIZILAY’IN İHTAR MASRAFI BORCU KATLADI”
ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜRLEK İDDİASI: TAKSİT BELGESİNİ PAYLAŞTI
ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ BİTMEDİ DEMEDEN BİTMEZ DEDİK, BİR YIL SONRA YİNE AYNI MEYDANDAYIZ”
- Perşembe 13.6 ° / 10.2 ° Şiddetli yağmurlu
- Cuma 16.5 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 15.9 ° / 6.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu




