BAHÇELİ’DEN ÇAKICI’YA DESTEK 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya “dava arkadaşım” diyerek destek çıktı ...

GÜNDEM 24.11.2020 14:46:26 0
BAHÇELİ’DEN ÇAKICI’YA DESTEK 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya “dava arkadaşım” diyerek destek çıktı ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı “mafya” olmakla suçladı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu hakkında fezleke düzenlenmesini önemli bir gelişme olarak gördüğünü belirterek, “Acil beklentimiz fezlekenin Genel Kurul’a kısa süre içinde intikal etmesi ve karara bağlanmasıdır” dedi. Bahçeli, Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili olarak 'Tahliye edilmesi lazım” diyen Bülent Arınç hakkında ise “Güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır, ihanete yataklıktır” yorumunu yaptı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
ÇAKICI BENİM DAVA ARKADAŞIM: Kılıçdaroğlu’nun her sözü gerçek dışıdır, bayağıdır, uydurmadır, kriz ve kaosa yatırımdır. Geçen haftaki grup konuşmasındaki suçlamaları, hafta boyunca kendisinin ve CHP’li sözcülerin istismar ve yalanlara devam etmesi bir siyaset trajedisidir. Tekraren ifade ediyorum; Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Bu bir. Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur. Bu iki. Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır. Bu üç. Alaattin Çakıcı üzerine atılı suçların bedelini yaklaşık 20 yıl cezaevinde kalarak ödemiş bir ülküdaşımızdır. Bu da dört. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem, yine de söylemek durumundayım. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Alaattin Çakıcı’nın bu devlete, bu millete nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir, bilmeyenler de kendileri bilir. Kılıçdaroğlu’nun Alaattin Çakıcı’ya mafya lideri, yer altı dünyasının karanlık yüzü demesi bizim nezdimizde yok hükmündedir. Çakıcı, bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, askerimize, polisimize silah çekmedi, yollara mayın döşemedi, millete ve vatana ihanet etmedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek, mafyayla tanışmak istiyorsa birlikte yol yürüdüğü, birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksın, onların yüz hatlarını dikkatle incelesin. Alaattin Çakıcı ve onu gibi arkadaşlarımız bir dönem Türk devletine karşı saldırı ve suikast düzenleyen terör örgütleriyle korkusuzca mücadele etmiştir. Peki, asıl mafya, asıl yer altı dünyasının elamanı Demirtaş değil midir?
KILIÇDAROĞLU HAKKINDA FEZLEKENİN İNTİKALİNİ BEKLİYORUZ: Kılıçdaroğlu hakkında Başkanlık Divanı üyesi üç değerli arkadaşımızın hazırlayıp Cumhuriyet Savcılığına bildirdiği şikayet dilekçesinin bir fezleke olarak TBMM’ye gelmesi önemli bir gelişmedir. Acil beklentimiz, Kılıçdaroğlu hakkında düzenlenen fezlekenin Genel Kurul’a kısa süre içinde intikal etmesi ve karara bağlanmasıdır. Bu terörist Demirtaş sevdasının taraftar ve yaygınlık kazanması hayra alamet bir durum da değildir.
ARINÇ’IN SÖZLERİ ÇARPIKLIK HATTA AHMAKLIK: Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, suça iştiraktir, ihanete yataklıktır. Terörist Demirtaş’ı ve Kürt kökenli kardeşlerimizi tanımak için Devran isimli hikâye kitabının okunmasını öneren bu gafil terör propagandasını alenen, milletimizin gözünün içine baka baka yapmıştır. Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığı kitaptan değil, hayatın bizatihi içinden, milletimizin şerefli mensubu olmalarından, anıda, acıda ve gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımız zaman tıpatıp kendimizi görüyoruz. Devran isimli kitap bir terör anlatısıdır. Devran isimli şahıs bir teröristtir. Yazan da teröristtir. Demirtaş’a masum gözüyle bakıyorsan, teröristlerin saldırısıyla şehit olan Yasin Börü’ye, Eren Bülbül’e, 11 aylık Bedirhan bebeğe ne diyeceksin? Sayın Arınç nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Aslına mı çekiyorsun, nesline mi özeniyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran? Sen Devran’ı bırak da Mehmetlere bak, belki olmayan vicdanın kanar. Bülent Arınç Türkiye’ye kim tuzak kurmuşsa, Cumhur İttifakı’na kimler hasımsa, iç barış ve huzur ortamını kimler bozmak istiyorsa onlara muhabbetle yaklaşmaktadır. Gezi olaylarının sponsoru olan Sorosçu Osman Kavala’nın, özgürlükçü düşünerek serbest kalmasını gündeme getirmek hangi akıl ve mantığın ürünüdür? Aynı görüşü CHP de seslendirmektedir.
DİLEĞİMİZ ATANAMAMIŞ TEK BİR ÖĞRETMEN KALMASIN: COVİD-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitimin mecburi hallerden dolayı ertelendiği bugünkü zaman diliminde, uzaktan da olsa öğretmenlerimizin yine fedakârca mücadelelerine devam ettiklerini takdirle izliyoruz. COVİD-19 salgınının ikinci dalgasının vahim ve yaygın bir şekilde ortaya çıktığı bugünlerde uzaktan eğitim öğretim yoluyla yeni bir dünyanın kapıları hızla açılmaktadır. Öğretmeni sınıfından koparan, öğrenciyi okulundan mahrum eden bu salgının risk ve tehditlerini bütün yönleriyle kavrayıp stratejik bir avantaja çevirmek için kolları sıvamak zorundayız. Sorunları çözülmemiş öğretmen sorunlu öğrenci ve sorunlu eğitim sistemi demektir. Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenimizin kalmamasıdır.
SAĞLIK BAKANLIĞI’NI TEKZİP EDENLERİN İTİBAR EDECEK YANI YOK: Bilim Kurulu’nun tavsiyeleriyle Sağlık Bakanlığımızın açıklamaları dışında hiçbir söz ve değerlendirmeye kulak asılmamalıdır. Her kafadan çatlak seslerin çıkması gergin ve tedirgin bekleyişleri şüphesiz tırmandıracaktır. Özellikle vaka ve vefat sayılarında kuşku uyandıracak, korku yaratacak ipe sapa gelmez görüş paylaşanların bize göre samimiyetleri tartışmalı, niyetleri ise kötüdür İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bulaşıcı hastalık kaynaklı vefatlarla ilgili Sağlık Bakanlığı’nı tekzip eden laçka ve layüsel açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönemde bile siyasi çıkar peşinde koşmak, devlet ile vatandaş arasında güvensizlik oluşturmaya çalışmak gafilce bir yaklaşımdır.
CHP ZİHNİYETİ VİRÜSÜN HIZINDAN MEMNUN MU: Sağlık Bakanımız canını dişine takıp geceli gündüzlü mücadele ederken belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan, her konuda görüş bildiren bu kendini bilmezin maksadı nedir? Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Hatta güçlü sağlık altyapısının kısa sürede çökmesini mi beklemektedir? Virüsün bir siyaset ve ekonomik krize yol açması, demokrasi dışı arayış ve özlemleri tetiklemesi mi arzulanmaktadır? Nedir bu sefil CHP anlayışının istediği?
MHP VE AK PARTİ KAHRAMAN MİLLET ESERİDİR: Bilhassa Cumhur İttifakı’yla ilgili akla hayale sığmayan çirkin dedikoduları esefle, hayretle ve ibretle takip ediyoruz. Mandacılar vites yükseltmişler, vesayetçiler gaza basmışlar, işbirlikçiler birdenbire davulun kasnağına vurmaya başlamışlardır. Cumhur İttifakı’nın kolonlarının çatırdadığını söyleyenlerden tutun da ‘Bu dönüşte MHP’ye yer yok’ diyen tescilli korkaklara varıncaya kadar pek çok şey yazılmış, söylenmiş ve yorum olarak paylaşılmıştır. Türkiye düşmanlarının sığınağı olan bir gazetede köşe yazarlığı yapan korkak ve kiralık bir kalem sahibi, ‘Recep Tayyip Erdoğan Bahçeli’yi harcar, Bahçeli de Recep Tayyip Erdoğan’ı; zamanı var’ diyebilecek kadar fitnenin zehriyle zehirlenmiş, kör kütük halde kendinden geçmiştir. Çünkü bunların canı böyle istiyor. Çünkü bunların kirli amacı bunu işaret ediyor. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu bir sevdayla kavrayıp geleceğin parlak ve onurlu kucağına doğru taşıyan iki kahraman millet eseridir.
TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE SAVAŞ AÇAN İYİ PARTİ: İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi özlemi çekenlere soruyorum, onu bunu bırakın da mahremiyet içinde Türksüz anayasa taslağını nasıl hazırladınız, buna cevap verin? Atatürk’ü anayasadan çıkarırken hiç mi yüreğiniz sızlamadı? Vatandaşlık tanımını güncelleyip Türklüğü yok sayarken hiç mi utanmadınız? Türkiye’yi bölünmeye götürecek bir anayasal zemini oluştururken hiç mi pişmanlık duymadınız? Ülkücüleri düşman gören İP’in Başkanı, bu zillete nasıl ortak oldun? Atatürk’ün partisi CHP’nin yöneticileri bu rezalete nasıl olur verdiniz? Türkçe’nin onuruyla oynamaktan hiç mi rahatsız olmadınız? Anadilde eğitim ihanetine hangi hakla yeşil ışık yaktınız? PKK’yla anayasa taslak metnini hazırlarken hiç mi şehitlerimizi aklınıza getirmediniz? Türk milliyetçilerine savaş açan İYİ Parti hangi yaraya merhem olacak? Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı cephe alan, ABD’nin Yeni Başkanı’ndan himmet dilenen, demokrasi çağrısı yapmasını talep eden yeni nesil mandacıların partisi olan CHP mi ülkeyi dirliğe ulaştıracak? Geçiniz bunları, bırakınız bu masalları.
YABANCILARA BİAT EDEN KÖKSÜZLERE YUH OLSUN: CHP’nin Dış İlişkilerden Sorumlu Başdanışmanı olan eski büyükelçinin, Amerikan Marshall Fonu isimli bir düşünce kuruluşuna verdiği beyanatlar zalimlerin sesidir, teslimiyetçiliğin seslenişidir, Türkiye’ye vurulmak istenen paslı zincirin ta kendisidir. Kılıçdaroğlu’nun bu Başdanışmanı, Biden’den ülkemize yönelik hak ve özgürlükler konusunda vurgu yapmasını istiyor. Türkiye’nin terörle mücadele yasasının uluslararası standartlara uygun hale getirilmesini hedefliyor. Uluslararası topluma temel hak ve özgürlüklerde güvence verilirse ekonominin toparlanacağını iddia ediyor. Kapalı Maraş’ın açılmasını desteklemediklerini ileri sürüyor. Yetmiyor, sözde Kürt sorunu çözülmezse, tıpkı geçmişte Abdullah Gül’ün söylediği gibi, Türkiye’ye dışarıdan dayatılacağını ifade ediyor. CHP bunları söylerken Ali Babacan her kararın Ankara’dan alınamayacağını, yeni bir vatandaşlık tanımına ihtiyaç olduğunu zırvalıyor. İşbirlikçi ve iradesiz Serok Ahmet ise Siirt’ten bize Kürtçe cevap veriyor. Ah serok ah, özgüveni falan bırak, herkes adam oldu da bir sen olamadın, bu gidişle olman da imkansızdır. Alayına yazıklar olsun, yabancılara biat eden, gel gel yapan, el sallayan, mesaj yollayan, alın bizi kullanın diyen köksüzlere bin defa yuh olsun. Biraz daha beklesinler, biraz daha sabretsinler, iktidar için ABD’ye boynunu uzatan CHP’nin ve yancılarının sandıkta boynunu vuracak elbette büyük Türk milletidir.

 


Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,33% 0,21
  • EURO

    34,83% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2324,83% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

NAZMİ CEYLAN'DAN İSKENDERUNLULAR'A MESAJ!

GAZETECİ DEMİRAĞ: TURGUT ALTINOK’UN DİPLOMASI SAHTE

YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ

HALKIMIZLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE VERECEĞİZ

CEYLAN,ŞOV YAPMADIK İCRAAT YAPTIK…

TÜİK: EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ MART AYINDA 100 OLDU

SAVAŞ: ZOR GÜNLERİ DE HATAY HALKI İLE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

YAVAŞ'TAN ALTINOK'A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"

MANSUR YAVAŞ KALECİK'TE: "İŞLERİ GÜÇLERİ ADAM KARALAMAK. NİYE? DÜZEN DEVAM ETSİN DİYE"

ÖZEL’DEN GENÇLERE: “ASLA ENSEYİ KARARTMAYALIM. GİTMEYİ DÜŞÜNÜRSEK İŞTE O ZAMAN KAYBEDERİZ”

İMAMOĞLU: “DÜRÜSTLÜK SINAVINDA BANA TAM PUANI HÜKÜMET VERDİ. BİN 19 İNCELEMEDEN AKLANMIŞ OLDUK”

YSK'NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

LAİKLİK MECLİSİ'NDEN KURTULMUŞ'A ''LAİKLİK GÜNÜ'' TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP’Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"

MURAT KURUM’UN SEÇİM HEDİYELERİNİ ÇÖPE ATAN MURAT ÜNALMIŞ’TAN AÇIKLAMA: KİMSEYE YALTAKLANMADIM

TİP UZMAN RAPORUNU AÇIKLADI

SAVAŞ: HALK İRADESİ ADİL BİR ŞEKİLDE SANDIĞA YANSIMALI

DEPREMZEDELERLE İFTAR ANLAMLI İFTAR…

HBB SEL VE TAŞKINLARA MÜDAHALE EDİYOR

İSKENDERUN'DA ALEVİ KANAAT ÖNDERİ MEHMET ASLAN'DAN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

31 MART’TA HATAY’IN KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ

İSKENDERUN ÇOCUK VE GENÇLERİ DESTEKLEME DERNEĞİ'NE ZİYARET

MSB: IRAK’IN KUZEYİNDE 3 PKK’LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: FATİH'TE BİR KADINA SALDIRAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

CHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL, DEPREMDE EVLERİ YIKILAN HAK SAHİBİ MAĞDURLARI ZİYARET ETTİ

KAYITLI 61 MİLYON 441 BİN 882 SEÇMEN YEREL YÖNETİCELERİNİ SEÇECEK

SAVAŞ: BİZİ BİRBİRİMİZE KIRDIRMAYA ÇALIŞTILAR.

HBB’DEN 20 FARKLI KONTEYNERKENTE ÇOCUK OYUN ALANLARI

ERDOĞAN: "EVLATLARIMIZIN HAYATININ HER ANINDA YANINDA OLACAĞIMIZ BİR SİSTEM KURDUK

BAKANLIKTAN “İNTERNETTEN BEBEK SATIŞI” İDDİASINA İNCELEME

ERDOĞAN, ÇORUM'DA: MUHALEFETİN SIRTINDA YUMURTA KÜFESİ YOK AMA BİZİM VAR

Yükleniyor


YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ

YAVAŞ'TAN ALTINOK'A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"

MANSUR YAVAŞ KALECİK'TE: "İŞLERİ GÜÇLERİ ADAM KARALAMAK. NİYE? DÜZEN DEVAM ETSİN DİYE"

ÖZEL’DEN GENÇLERE: “ASLA ENSEYİ KARARTMAYALIM. GİTMEYİ DÜŞÜNÜRSEK İŞTE O ZAMAN KAYBEDERİZ”

İMAMOĞLU: “DÜRÜSTLÜK SINAVINDA BANA TAM PUANI HÜKÜMET VERDİ. BİN 19 İNCELEMEDEN AKLANMIŞ OLDUK”

YSK'NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

  • Cuma 22.2 ° / 14 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.4 ° / 14.1 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13