AKŞENER'E 'BAŞBAKAN MERAL' SÜRPRİZİ 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Başbakan Meral” sloganıyla karşılandığı Tokat’ın Zile ilçesinde, vatandaşa; “Birlikte bu harami düzeni, sandıkta demokrasi ile yıkacağız inşallah” diye seslendi.

GÜNDEM 14.10.2021 17:34:26 0
 AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkan Akşener, esnafı ziyareti için geldiği Zile’de toplanmış olan vatandaşlara da seslendi.
Akşener, şunları söyledi:
“21 AYDIR, İLÇE İLÇE ESNAF GEZİYORUM BEN”
“21 aydır, ilçe ilçe esnaf geziyorum ben. Bu dükkanların içine girdiğimde iktidar partisini yermiyorum, kendi partimi övmüyorum, propaganda yapmıyorum. Elbette oylarınıza talibiz. Seçim zamanı geleceğiz o dükkanlara ama, seçim dışında özne o esnafın kendisi. O esnaf dükkanlarında dinlediğim dertler, müşteri olarak bulunan işsiz gençlerin anneleri, gübre alamayan, ilaç alamayan eli nasırlı çiftçinin göz yaşları, gençlerimizin umutsuzluğu, tencere kaynatmakta zorlanan kadınların derdi, siftah yapamayan esnaflar, bütün bu dertlerle hemdert olup; bunun içine hiç siyasi çıkarı koymadan, kamuoyu gündemine getirmekle kendimizi bir görevli saydık.
21 aydır sizden öğrendiklerimizi, Meclis gündemine getirdik. Sizlerin derdine, bizi yönetenlerin dikkatini çekmeye çalıştık. Üstüne pandemi geldi. Sizden öğrendiklerimizi öneri olarak, çözüm olarak sunduk. Bir kısmı yapıldı, bir kısmı yapılmadı. ‘Aman milletimiz feci bir duruma geçsin de biz işin başına geçelim’ diye bir dakika düşünmedik. Yeter ki milletimizin refahı, ferahı olsun; yeter ki çözümler milletimize ulaşsın, fark etmez dedik; çözüm önerileri sunduk.
Uzun bir zamandır, Türkiye’de ‘o’culuk, bu’culuk’ üzerinden çok rahat oy alınıyor. Gözünün üstünde kaşın var, niye var. Vatandaşın vatandaşın karşısına, komşunun komşunun karşısına dikildiği bir siyasi dili hep birlikte reddediyoruz.
“VEKİL SİZE EMREDER OLDU. İŞTE BUNA DUR DEMEK İÇİN GEZİYORUZ”
Esnaf gezme nedenim, esnaf için müşteri velinimettir. Ey değerli milletim, velinimet olmaktan çıktın. Seçmen velinimettir. Seçmen, siyasiye vekalet verir; birine der ki seni iktidar ettim, yönet, hizmet et. Muhalefete der ki sen de benim avukatım ol, eksikleri gör, gündeme getir, yol göster. Günün sonunda, bir dahaki seçimde, muhalefet görevini yapmışsa, iktidar olur. İktidar, görevini iyi yapmışsa devam ettirir. Ve ama karar sizsiniz. Türkiye’de seçmen, velinimet olmaktan çıktı. Siz asılsınız, siz asilsiniz, vekil size emreder oldu. İşte buna dur demek için geziyoruz. Tam 21 aydır geziyoruz.
Hepimiz, ben de dahil bütün siyasetçiler, karşınızda hazır ola geçinceye kadar da bu gezilerin, bu beraberce seçmeni, milletimizi velinimet yapma kararlılığımız sürecek. Siyasetçinin, hizmet üzerinden rekabet yapmasını sağlayacaksınız.
“10 MAAŞLI DANIŞMANLAR VAR SARAY’DA”
Senin oğlun işsizken; biraz önce hanımefendi bayıldı, üç çocuğu da üniversite mezunu, kocası çocukları üniversitede okutabilmek için kaza geçirip parmakları gitmiş. Hepsi beraber, çalışa çalışa elleri nasırlı… Sinir krizi geçirip, baygınlık geçirdi, bir anne. Ama beş maaşlı, 10 maaşlı danışmanlar var Saray’da, ayıptır ayıptır, günahtır, haramdır.
“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Bu harami düzeni birlikte değiştireceğiz. Bu meydana ben geldiysem, Meclis’te grubu bulunan bir partinin genel başkanı olarak buradaysam, karşısında hazır oldaysam, bütün ağaları, bütün muhteremleri buraya getireceksiniz. Gelmeyene de oy yok, diyeceksiniz. Hepsi karşınızda hazır ola geçecek. Bunu yapmak, esnafın kalkınması için lazım. Bunu yapmak üreticinin, çiftçinin, besicinin; üretenin gözle görülmesi için lazım. Birlikte başaracağız.
Kendiliğinden oluşan bu kalabalıklar, çoğalıyor. Bunun anlamı ne biliyor musunuz? Milletimiz, kararını Türkiye için, milletimizin geleceği için, çocuklarının geleceği için, haksızlıklara dur demek için şekillendirecek. Birlikte çözeceğiz, birlikte… Birlikte bu harami düzeni, sandıkta demokrasi ile yıkacağız inşallah.”

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    15914,68%2,01
  • DOLAR

    44,05% 0,04
  • EURO

    51,37% 0,15
  • GRAM ALTIN

    7341,92% 0,92
  • Ç. ALTIN

    11762,06% 0,00

HASAN TAHSİN GÖKCAN’IN YERİNE İRFAN FİDAN: AYM’DE YENİ DÖNEM!

MANAVGAT’TA OPERASYON DALGASI: ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNE YENİ GÖZALTILAR

İBB DAVASINDA GERGİN İKİNCİ GÜN: İMAMOĞLU’NDAN İDDİA MAKAMINA SERT SÖZLER ...

BAHÇELİ’DEN İBB DAVASI İÇİN YENİ ÇIKIŞ: “ADALET HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLSUN”

AKARYAKITTA ZAM KISIR DÖNGÜSÜ: GECE GELEN ZAM BİTMEDEN YENİSİ KAPIDA!

HAMANEY SONRASI İRAN: YENİ LİDER MÜCTEBA HAMANEY

ŞİMŞEK'TEN PETROL AÇIKLAMASI: "BU ŞOKLAR KALICI DEĞİL, TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ!"

DENİZLİ’DE KORKUTAN SARSINTI: 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM EGE’Yİ AYAĞA KALDIRDI!

AKARYAKITTA YENİ ZAM KAPIDA: MOTORİN 2 LİRADAN FAZLA ARTACAK

NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI’NA SUİKAST GİRİŞİMİ: TÜRKİYE ASYALISI ŞÜPHELİ YAKALANDI!

TARİHİ DAVA BAŞLIYOR: İBB YARGILAMASINA OHAL GÖLGESİ

VALİ MASATLI: “HATAY’IN YENİDEN AYAĞA KALKIŞINDA KADINLARIN BÜYÜK PAYI VAR”

BÜYÜK YIKIM: HATAYSPOR’UN 2. LİG’E DÜŞMESİ KESİNLEŞTİ

EĞİTİMDE 2002 ÖNCESİNE AĞIR İTHAM: BAKAN TEKİN'DEN "TUVALETSİZ OKUL" İDDİASI!

İÇİŞLERİ BAKANI CAMİDE KURAN OKUDU, İMAM CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

9. GÜNÜNDE SAVAŞ KONTROLDEN ÇIKIYOR: FÜZE VE İHA YAĞMURU

HATAYLI TIR ŞOFÖRÜ İRAN’DA FÜZE SALDIRISINDA AĞIR YARALANDI: AİLE TÜRKİYE’YE GETİRİLMESİNİ İSTİYOR

SİLİVRİ’DE İBB DAVASI ALARMI! Cezaevi Çevresinde Eylemler Yasaklandı

HAMANEY SONRASI KRİZ DERİNLEŞİYOR! HALEF MÜCTEBA SALDIRIYA UĞRADI İDDİASI

KARTAL’IN SERİSİ DERBİDE PARÇALANDI: 10 KİŞİLİK GALATASARAY ŞAMPİYONLUK ATEŞİNİ YAKTI!

ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKİYE’NİN DURUMU İÇLER ACISI”

“ZIPLAMAYAN TAYYİPÇİ” SLOGANI NEDENİYLE HANDE YENER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

ESNAF KREDİSİNDE 'KOMİSYON' İDDİASI: ARALARINDA BAŞKANLARIN DA OLDUĞU 12 KİŞİ CEZAEVİNDE!

APP PLAKA KULLANANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE

LÜBNAN’DA İSRAİL OPERASYONU PÜSKÜRTÜLDÜ: TRUMP’TAN İRAN’A KARA HAREKÂTI SİNYALİ

MHP MEDYASINDAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA: BAHÇELİ LÜBNAN–SURİYE BİRLEŞMESİNİ TARTIŞIYORMUŞ

SAVAŞIN FATURASI BÜYÜYOR: SALI GÜNÜ BENZİN VE MOTORİNE YENİ ZAM!

ÜRETEN, DEĞER KATAN VE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN YANINDAYIZ.

“ÖZGÜRLÜK HAKKI İHLALİ” İDDİASI: İBB DAVASINDA ERDOĞDU’NUN TUTUKLULUĞU GÜNDEMDE

İRAN’DAN DÜNYAYA MESAJ: “BARIŞ İSTİYORUZ AMA EGEMENLİĞİMİZİ SAVUNURUZ”

Yükleniyor

loading

HASAN TAHSİN GÖKCAN’IN YERİNE İRFAN FİDAN: AYM’DE YENİ DÖNEM!

MANAVGAT’TA OPERASYON DALGASI: ESKİ BELEDİYE DÖNEMİNE YENİ GÖZALTILAR

İBB DAVASINDA GERGİN İKİNCİ GÜN: İMAMOĞLU’NDAN İDDİA MAKAMINA SERT SÖZLER ...

BAHÇELİ’DEN İBB DAVASI İÇİN YENİ ÇIKIŞ: “ADALET HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLSUN”

AKARYAKITTA YENİ ZAM KAPIDA: MOTORİN 2 LİRADAN FAZLA ARTACAK

NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI’NA SUİKAST GİRİŞİMİ: TÜRKİYE ASYALISI ŞÜPHELİ YAKALANDI!

TARİHİ DAVA BAŞLIYOR: İBB YARGILAMASINA OHAL GÖLGESİ

  • Salı 15.1 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.3 ° / 4.1 ° false
  • Perşembe 13.4 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14